... / Story's / Actueel / DARK FUNERAL presenteert nieuwe single en video ‘Let The Devil In’. Voorverkoop van ’We Are The Apocalypse’ is gestart
Actueel

DARK FUNERAL presenteert nieuwe single en video ‘Let The Devil In’. Voorverkoop van ’We Are The Apocalypse’ is gestart

Vandaag presenteren de Zweedse black metal pioniers DARK FUNERAL de eerste single en video ‘Let The Devil In’, afkomstig van hun aankomende full album ‘We Are The Apocalypse’, dat op 18 maart 2022 wordt uitgebracht via Century Media Records . De meedogenloze donkerte van dit gloednieuwe nummer past perfect bij de bloederige en sinistere sfeer van de video - gefilmd, geregisseerd en gemonteerd door Grupa13 - en geeft een goed voorsmaakje van wat je kunt verwachten van ‘We Are The Apocalypse’.

Dark Funeral - We Are The Apocalypse

Gitarist en band oprichter Lord Ahriman stelt: ‘Het is met groot genoegen dat we met ‘Let The Devil In’ een voorproefje kunnen geven van ons aankomende album ‘We Are The Apocalypse’. Het is misschien een iets andere song dan wat men van ons gewoon is, maar het bevat nog steeds de ware duisterheid en geest waar Dark Funeral voor staat. Het was voor ons allemaal duidelijk dat dit het nummer zou zijn waarmee we de lat hoog legden en als eerste in première zouden gaan. Bij deze track hoort ook een video, die we samen met Grupa13 hebben opgenomen in Wroclaw, Polen. Het was echt een eer om met zo'n professioneel team samen te werken. Het resultaat is voortreffelijk en past heel goed bij dit compleet obscure verhaal dat ‘Let The Devil In’ is.’

De voorverkoop van ‘We Are The Apocalypse’ is gestart. Klik HIER , sla jouw exemplaar op en luister naar ‘Let The Devil In’ via je favoriete streaming platform.

DARK FUNERAL biedt ook een exclusief gelimiteerde editie aan van een ‘Let The Devil In’ T-shirt. Haal de jouwe HIER.

Het album zal verkrijgbaar zijn in een luxe versie van een helder-zwart gemarmerde LP & cd Box Set inclusief poster, LP, een beperkte oplage van een cd digipak en digitaal album.

De reguliere vinyl versie zal beschikbaar zijn in de volgende kleuren:

Zwart: onbeperkt

Zilver: beperkt tot 400 exemplaren wereldwijd, alleen verkrijgbaar via Zweedse verkooppunten & Large

Rood: gelimiteerd tot 1000 exemplaren wereldwijd

Ultra-helder-blauw-wit-zwart gespetterde LP: beperkt tot 500 exemplaren wereldwijd, alleen verkrijgbaar via de officiële bandwinkel.

Dark Funeral 2022
Dark Funeral affiche 2022

DARK FUNERAL zal op 19 maart 2022 een heel speciale album release show spelen in Fållan in Stockholm, Zweden, ondersteund door speciale gast SAMAEL en support act ELEINE.

De show wordt ook online gestreamd. Streaming tickets zijn binnenkort beschikbaar. Om op de hoogte te blijven, volg je gewoon de link HIER waar een gestage stroom van informatie over de release show zal worden verstrekt.

DARK FUNERAL is live te bewonderen op volgende data:

11.06.22 - Into The Grave 2022, Leeuwarden (NL)

12.08.22 - Alcatraz Metal Festival,  Kortrijk (B)