... / Story's / Actueel / De heetste videoclip van het jaar
Actueel

Updated 27/09/2023

Actueel

De heetste videoclip van het jaar

Sleaze rock kwintet COBRA SPELL brengt hun debuutalbum ‘666’ uit op 1 december 2023 via Napalm Records, maar de dames vuren alvast hun eerste schot af met de release van de single ‘S.E.X.’. Middelpunt zijn de krachtige vocalen van leadzangeres Kristina Vega in combinatie met de gitaarsolo van de Nederlandse Sonia Anubis. COBRA SPELL noemt de bijbehorende videoclip alvast 'de heetste videoclip van het jaar'.

COBRA SPELL werd in 2019 opgericht door gitaarfenomeen Sonia Anubis (ex-CRYPTA, ex-BURNING WITCHES). De huidige line-up wordt gecompleteerd door Kristina Vega op zang, Twitch-streamer Noelle dos Anjos op gitaar, Hale Naphtha op drums en Roxy Herrera op bas. Samen hebben ze al getoerd met tal van gevestigde bands zoals ROSS THE BOSS, ENFORCER en EVIL INVADERS, en twee EP's uitgebracht, ‘Love Venom’ (2020) en’ Anthems Of The Night’ (2022). COBRA SPELL maakt zich nu op voor de introductie van hun eerste full-length, met als doel niets minder dan ‘80’s rock-'n-roll wereldheerschappij’.

Cs

Foto: Raquel Garcia

COBRA SPELL over ‘S.E.X.’

"We zijn opgewonden om de sleaziest track van ons aankomende album ‘666’ met jullie te delen. Deze gaat over een diep verlangen naar seksueel genot dat zich op verschillende manieren en vormen manifesteert, om een innerlijke emotionele leegte op te vullen."

Tracklist

Cs2
 1. 666
 2. S.E.X.
 3. Satan is a Woman
 4. Hotline 666
 5. Bad Girl Crew
 6. The Devil Inside of Me
 7. Fly Away
 8. Love = Love
 9. Love Crime
 10. Warrior From Hell
 11. You’re a Cheater