... / Story's / Actueel / THE RAVEN AGE brengt 'Nostradamus' video uit - Europese headline tour start binnenkort
Actueel

Updated 27/09/2023

Actueel

THE RAVEN AGE brengt 'Nostradamus' video uit - Europese headline tour start binnenkort

In aanloop naar hun headline tour door de UK en Europa heeft THE RAVEN AGE een video onthuld voor hun nieuwe single 'Nostradamus', afkomstig van hun album ‘Blood Omen’ dat nu uit is via Music For Nations/Sony Music.

Raven Age

‘Nostradamus' is een episch metalverhaal over een grote profeet die de opkomst voorspelt van The Raven King, het imposante motief van de band dat groot opdoemt op de hoes van ‘Blood Omen’.
De video voor 'Nostradamus', opgenomen tijdens liveshows in heel Europa en de UK tijdens hun recente tournee met Iron Maiden, voorspelt voor THE RAVEN AGE de ‘wereldwijde dominantie’.
"We wilden de live omgeving vastleggen in deze video", zegt gitarist George Harris. "Het is waar we het beste tot ons recht komen en dit is toevallig een van de leukste nummers voor ons om in de set te spelen. Het ging geweldig in het voorprogramma en op de Europese festivals deze zomer. Kom maar kijken naar de Blood Omen tour die over een paar weken begint, we kijken uit naar onze beste headline tour tot nu toe!"

Headline tour

De band begint hun Blood Omen headline tour op 12 oktober in Krakau. Support op alle data komt van de Franse metalband Disconnected.

25/10/2023 – De Pul, Uden (NL)

03/11/2023 – Kavka, Antwerpen (BE)