... / Story's / Actueel / DEAD LORD brengt op 11 maart 2022 zijn nieuwe EP ‘Dystopia’ uit én kondigt zijn Europese tour aan
Actueel

DEAD LORD brengt op 11 maart 2022 zijn nieuwe EP ‘Dystopia’ uit én kondigt zijn Europese tour aan

De Zweedse hardrockers van Dead Lord hebben de details bekendgemaakt voor hun aankomende EP release, ‘Dystopia’.

Het is een vervolg en tegelijk het afsluitend hoofdstuk van hun vorige release ‘Surrender' (2020). De enige helemaal nieuwe track is het titelnummer. De overige songs zijn een verzameling covers van acts als DAD ('Sleeping My Day Away'), Winterhawk ('Ace In The Hole'), Moon Martin ('Hands Down') en Rory Gallagher (‘Moonchild’). Afsluiten doen ze met de Zweedse versie van 'Letter From Allen St.' . De EP 'Dystopia', met artwork van Juan Machado, zal op 11 maart 2022 worden uitgebracht via Century Media Records. De voorverkoop start op 7 januari 2022 samen met de lancering van een single. In de tussentijd kun je nog steeds enkele videoclips bekijken gelicht uit ‘Surrender’ evenals een stream van de releaseshow. Het album kun je nog steeds HIER bestellen.

 

Dead Lord + The Riven Dystopia Tour affiche 2022

Naast de release van hun nieuwe EP is Dead Lord ook verheugd om een volgende reeks Europese liveshows aan te kondigen voor maart 2022, ondersteund door het eveneens in Stockholm residerende The Riven. Data voor Nederland en België zijn:

05.03.2022 Tilburg (Nederland) - Little Devil

06.03.2022 Antwerp (België) - Kavka