... / Story's / Actueel / ELECTRIC CALLBOY brengt met ‘Spaceman’ Featuring FINCH nieuwe single uit
Actueel

ELECTRIC CALLBOY brengt met ‘Spaceman’ Featuring FINCH nieuwe single uit

Na hun recente hitsingles draait de machine die ELECTRIC CALLBOY is geworden alweer op volle toeren; met de gloednieuwe single ‘Spaceman’ als uitkomst. Creatief en gek als altijd, komt de band met andermaal een feestklare hit die de opvolger moet worden van ‘We Got The Moves’ en ‘Pump It’.

Electric Callboy 2022
Electric Callboy Spaceman

Alsof het geheel nog niet genoeg was voor een virale internethit, kreeg ELECTRIC CALLBOY prominente steun aan boord. Niemand minder dan de Duitse rapper en superster FINCH is van de partij en die geeft met zijn krachtige rappartijen het nummer de ultieme ‘finishing touch’.

ELETRIC CALLBOY over ‘Spaceman’: "Voor deze single gingen we naar de oneindige uithoeken van de ruimte en dat onder het toeziend oog van FINCH. En wat kunnen we nog meer zeggen ... ‘Spaceman’ zal je naar andere sferen stralen!"

Natuurlijk liet de band de kans niet voorbij gaan om een ​​muziekvideo op Hollywood blockbuster niveau te produceren, die op het gebied van humor en extravagantie niets te wensen overlaat. De stream valt alvast HIER te beluisteren.