... / Story's / Actueel / THUNDERMOTHER inspireert sterke vrouwen met nieuwe single
Actueel

Updated 08/04/2022

Actueel

THUNDERMOTHER inspireert sterke vrouwen met nieuwe single

De Zweedse ‘all female’ hardrockband THUNDERMOTHER is klaar met de opnames van de opvolger van het in 2020 verschenen album ‘Heat Wave’. In afwachting van de officiële release van ‘Black And Gold’ via AFM Records heeft de band vandaag de eerste single ‘Watch Out’ online gedeeld.

TM

Foto: Matts Vassfjord

Het adrenaline-gedreven, ‘high voltage’ geluid van ‘Watch Out’ toont andermaal waar het Zweedse viertal om bekendstaat. De krachtige, smerige maar aanstekelijke rock-'n-roll mondt steevast uit in partyrocksongs met een onweerstaanbare feelgood-aantrekkingskracht. ”De song gaat over ons in onze carrières op dit moment, over opstaan en sterke vrouwen zijn die als één team samenwerken en de leiding nemen”, geeft gitariste Filippa Nässil mee. “We zijn zo trots en we hopen dat onze muziek veel mensen zal inspireren. Laat niemand met je dromen knoeien.”

Met ondertussen vier studioalbums en talloze liveshows op hun naam heeft THUNDERMOTHER zijn uitstekende artistieke potentieel al vele malen bewezen. Op het aankomende plaat ‘Black And Gold’ wil het getalenteerde viertal hun buitengewone kwaliteiten nog doelgerichter kanaliseren en een nieuwe mijlpaal in hun carrière plaatsen.