... / Story's / Actueel / Happiness Bastards Tour 2024 brengt THE BLACK CROWES naar AB, Brussel
Actueel

Updated 22/01/2024

Actueel

Happiness Bastards Tour 2024 brengt THE BLACK CROWES naar AB, Brussel

De Black Crowes zijn terug. En hun toekomst ziet er rooskleurig uit, met twee belangrijke afspraken in 2024: een nieuw album, vijftien jaar na hun laatste release, en een nieuwe internationale tour. Om dat te vieren, trakteren de broers Robinson hun Belgische fans op een concert in de sfeervolle Ancienne Belgique, op 21 mei 2024.

The Black Crowes Press Photo

Sinds hun hereniging in 2019 hebben Chris en Rich Robinson de vlam van hun beginperiode weer aangewakkerd. De magie van de rock heeft het gewonnen van vroegere onenigheden en in 2020 hebben ze indruk gemaakt met een grootse tournee om de 30e verjaardag van ‘Shake Your Money Maker’ te vieren. 150 concerten in 20 landen over de hele wereld, waaronder een explosief concert in de Lotto Arena in Antwerpen. Een comeback die unaniem geprezen werd door specialisten van het genre.

Terug naar de essentie

BLACKCROWESHAPPSLEEVE

Gedreven door een hernieuwde samenwerking, zijn de twee nu terug voor meer. Samen kondigen ze de release op 15 maart 2024 aan van hun 10e studioalbum 'Happiness Bastards', voorafgegaan door de eerste single 'Wanting and Waiting'. ​Dit langverwachte album staat symbool voor de reünie van deze legendarische band en de terugkeer naar de essentie van rock-‘n-roll. The Black Crowes grijpen terug naar hun roots en halen hun neus op voor tijdelijke trends met no-nonsense rock zonder franjes, rhythm & blues in zijn puurste vorm.

De ticketverkoop start op vrijdag 26 januari om 10u via livenation.be.