... / Story's / Actueel / HELLWITCH komt met nieuwe tekstvideo en digitale single
Actueel

HELLWITCH komt met nieuwe tekstvideo en digitale single

De in Florida residerende death metallegende HELLWITCH heeft een tekstvideo voor 'Solipsistic Immortality' uitgebracht, afkomstig van het aanstaande album 'Annihilational Intercention', dat gepland staat voor een digitale release op 2 juni en op cd, vinyl, cassette op 30 juni.

Hellwitch 2023
Hellwitch Annihilation Intercention cover

Bandleider Patrick Ranieri merkt op: "Solipsistic Immortality’, het openingsnummer van ‘Annihilational Intercention’, stelt in vraag het bestaan van alles wat onze geest niet ziet. De chaotische, bombastische, meedogenloze riffs die je hoort belichamen de oorlog tussen de onmiddellijke, bekende realiteit en het linea recta ongeziene. Leef het!"

Oorspronkelijk opgericht in 1984, is de old school death metalband HELLWITCH terug en hun unieke aanpak etaleert andermaal een zeer energieke en scherpe geseling van death metal. De band klonk altijd al een beetje waanzinnig met behulp van variërend  technische vaardigheden.

HELLWITCH heeft in de loop der jaren een aantal echte klassieke nummers geschreven en hun nieuwe album bouwt daarop verder.

Hellwitch Annihilation Intercention voorverkoop

HELLWITCH's nieuwe auditieve expeditie 'Annihilational Intercention' bevat negen nummers die een ware meteorische maalstroom creëren. Veeg het bloed uit je oren en bereid je voor terwijl HELLWITCH zijn 39ste jaar viert als de onbetwiste verspreiders van angst en als voorbode van haat!.

Het album is reeds exclusief verkrijgbaar HIER.

Alle bestellingen worden geleverd met een gratis poster, ansichtkaart en bierviltje.