... / Story's / Actueel / JAG PANZER presenteert tekstvideo voor nieuwe digitale single 'Onward We Toil'
Actueel

JAG PANZER presenteert tekstvideo voor nieuwe digitale single 'Onward We Toil'

De veteranen van het Amerikaanse JAG PANZER kunnen eindelijk wat licht in de duisternis brengen. De band bleef de afgelopen maanden consequent hun aankomende studioalbum aankondigen en is nu verheugd meer informatie te kunnen delen over ‘The Hallowed’: met tien nummers zal hun gloednieuwe aanbod op 23 juni 2023 worden uitgebracht via Atomic Fire Records

Jag Panzer - Foto: Randall Fishburn Jr.

En met 'Onward We Toil' heeft de groep de eerste digitale single van het album gelanceerd. Een heel ander album vergeleken met de backcatalogus van JAG PANZER werkt omdat het de conceptuele verhaallijn volgt van het gelijknamige stripboek van de band dat eind 2022 uitkwam. Luister naar hoofdstuk vijf van de aanstaande heavy metalsaga van het kwintet en bekijk de ondersteunende tekstvideo.

Jag Panzer The Hallowed cover

Het commentaar van de band: "'Onward We Toil' vertelt het verhaal van de mensen en dieren in het concept die tegenspoed doorstaan om hun doel te bereiken: ‘The Hallowed" vinden. De wezens die bekend staan als ‘The Jaw’ zijn te horen in het begin van het lied en het epische refrein illustreren het team dat als één team samenwerkt."

Voorverkoop voor ‘The Hallowed’ is gelanceerd. Het album kun je HIER bestellen en is beschikbaar in volgende formaten:

- cd digipak

- cd standaarddoosje

- dubbelelpee (wit/blauw, transparant/blauw, blauw/wit, wit/zwart)

- digitaal

Met nieuw hitmateriaal van ‘The Hallowed’ in hun arsenaal, keert JAG PANZER deze zomer ook terug naar de club- en openluchtpodia:

11.08.2023 NL Uden - De Pul

12.08.2023 BE Kortrijk - Alcatraz Festival