... / Story's / Actueel / JINJER onthult nieuwe drum playthrough video voor ‘Copycat’
Actueel

Updated 19/05/2022

Actueel

JINJER onthult nieuwe drum playthrough video voor ‘Copycat’

Samen met Napalm Records heeft JINJER-drummer Vlad Ulasevich een gloednieuwe drum playthrough uitgebracht voor het nummer ‘Copycat’. Het nummer is afkomstig van JINJER's nieuwste en meest succesvolle album tot nu toe. ‘Wallflowers’ bereikte bij de release de top van de hitlijsten over de hele wereld en kreeg uitstekende kritieken.

Jinjer - Foto: Alina Chernohor

Foto: Alina Chernohor

De playthrough video ‘Copycat’ werd geregisseerd door Kadim Tarasov van Mriya Productions en gefilmd op de locatie van de LED-grot ‘One’ in Kiev. Het is de eerste in een driedelige drum playthrough serie die wordt uitgebracht. Oorspronkelijk gepland voor eind februari, besloten de band en het label de videorelease uit te stellen vanwege het onverwachte uitbreken van de oorlog in het thuisland van de band op 24 februari 2022.

Na bijna twee jaar van de pandemie te hebben doorgemaakt, bracht JINJER afgelopen zomer hun meest gevraagde studioalbum uit, ‘Wallflowers’. Naast verschillende andere topposities, belandde de band op #7 in de Duitse hitlijsten, #5 op de officiële UK Rock & Metal album hitlijsten, #1 op zowel de Amerikaanse Billboard Top New Artist Album hitlijsten en Canadese Hard Music albumlijsten, en #2 op de Amerikaanse Hard Music album charts.

Het Oekraïense viertal speelde een korte maar succesvolle Europese zomerfestival- en clubtour, en sloot 2021 af met een uitverkochte Noord-Amerikaanse tour en was daarmee een van de weinige bands die in zulke zware tijden organisch wisten te groeien.

Bestel JINJER's opvallende nieuwste album 'Wallflowers' HIER.