... / Story's / Actueel / Oekraïense SPACE OF VARIATIONS onthult nieuwe single + video ‘IMAGO’
Actueel

Oekraïense SPACE OF VARIATIONS onthult nieuwe single + video ‘IMAGO’

De Oekraïense metalcore kracht SPACE OF VARIATIONS is niet te stoppen. Terwijl de band de gruwelen van de oorlog in hun thuisland ondergaat, slagen ze er toch nog steeds in zich uit te drukken door middel van hun creatieve, emotionele en keiharde muziek en video's. SPACE OF VARIATIONS onthulde vandaag een nieuwe muziekvideo voor het albumtitelnummer ‘IMAGO’.

Space Of Variations - Foto: Arina Kasatkina

Foto: Arina Kasatkina

SPACE OF VARIATIONS heeft ook bekendgemaakt dat de albumrelease van ‘IMAGO’, gezien de huidige omstandigheden, wederom wordt uitgesteld en dit tot 23 september 2022.

SPACE OF VARIATIONS over de release van ‘IMAGO’: "De oorlog in ons land heeft alles veranderd. De nieuwe realiteit is meedogenloos. Hoewel het moeilijk is, blijven we proberen SOV te zijn - de band die je altijd al hebt gekend. Daarom zullen we, voor zover mogelijk, een evenwicht proberen te zoeken in deze chaos en delen wat voordat deze verschrikkelijke oorlog begon, hebben gecreëerd.”

De groep heeft ook de lancering aangekondigd van hun Patreon, waarmee fans SPACE OF VARIATIONS rechtstreeks kunnen steunen. Bekijk de verklaring van SPACE OF VARIATIONS en steun hen via hun Patreon pagina HIER.