... / Story's / Actueel / Oekraïense metalcore-eenheid SPACE OF VARIATIONS onthult nieuwe single/video ‘DNA Molecule In A Million Of Dimensions’
Actueel

Oekraïense metalcore-eenheid SPACE OF VARIATIONS onthult nieuwe single/video ‘DNA Molecule In A Million Of Dimensions’

SPACE OF VARIATIONS geeft nooit op; wordt nooit verslagen. Ondanks alle tegenslagen en de verschrikkingen die de oorlog in hun thuisland heeft veroorzaakt, is de band vastbesloten hun nieuwe single ‘DNA Molecule An A Million Of Dimensions’, samen met een officiële video uit te brengen! Het onstuitbare viertal overtuigt met een energiek modern geluid en geeft een voorproefje van wat er met hun aankomende album ‘IMAGO’, uit 23 september via Napalm Records, zit aan te komen.

Space Of Variations - Foto: Arina Kasatkina 2
Space Of Variations Imago

‘DNA Molecule In A Million Of Dimensions’ overstijgt de intussen kleurrijke elektronica, brutale zang en trance-achtige synths en onderzoekt onderweg elementen van djent-, hiphop- en zelfs hyperpop-invloeden. Net als hun tweede studioalbum ‘IMAGO’ overtreft de single alle verwachtingen.

SPACE OF VARIATIONS over de nieuwe single: "We kiezen voor de ‘DNA’ track omdat het een zwaar, donker en hypnotiserend geluid is dat de trieste staat van onze gevoelens persoonlijk weerspiegelt in deze donkere tijden als individuen en voor het land waarin we leven. De oorlog heeft zoveel dingen over ons leven onthuld en het dagelijkse bestaan is helemaal uitgekleed tot de laatste molecule toe. We zijn deze nieuwe realiteit gaan accepteren, maar zullen er alles aan doen om uiteindelijk een betere versie van onszelf te worden…”

'IMAGO' komt uit op 23 september en is HIER te koop.