... / Story's / Actueel / JINJER zet donatie-campagne op voor hun land Oekraïne
Actueel

Updated 04/03/2022

Actueel

JINJER zet donatie-campagne op voor hun land Oekraïne

De Oekraïense metalband JINJER heeft nieuwe merchandising uitgebracht om geld in te zamelen om hun land te ondersteunen. De opbrengst van de verkoop van de T-shirts – er is keuze uit twee ontwerpen – gaat integraal naar de noodlijdenden.

De band verklaart: “Bedankt allemaal voor jullie bezorgde berichten en gebeden die de afgelopen week naar ons zijn gestuurd, we antwoorden misschien niet, maar we lezen de verichten en ze betekenen de wereld voor ons. Zoals u weet, woedt er op dit moment oorlog door de straten en steden van Oekraïne. Veel mensen hebben weinig of geen eten of water en zijn erg bang voor wat morgen zal brengen. Samen met Napalm Records brengen we twee nieuwe T-shirtontwerpen uit om geld in te zamelen voor donaties aan verschillende goede doelen in heel Oekraïne om te helpen met medische en voedselvoorraden, water, enzovoort. Als je niet kunt doneren, deel dit of ander nieuws met betrekking tot wat er echt gebeurt hier. Elke verkoop kan iemands leven redden in Oekraïne. Dank u." - Eugene Abdukhanov

Image003

De integrale opbrengst die met deze T-shirts wordt verdiend, wordt rechtstreeks verdeeld naar liefdadigheidsorganisaties naar keuze van JINJER. De band zal de metalwereld op de hoogte houden van de actie via sociale media.

 

 

 

 

T-shirts bestellen kan HIER.

Jinjer

Foto: Alina Chernohor