... / Story's / Actueel / JULIE CHRISTMAS keert terug met haar eerste solomateriaal sinds 2010
Actueel

JULIE CHRISTMAS keert terug met haar eerste solomateriaal sinds 2010

JULIE CHRISTMAS (uit Brooklyn, NY) is teruggekeerd naar het internationale podium met het nieuwe nummer 'Not Enough', haar eerste solomateriaal sinds het uitbrengen van het album 'The Bad Wife' in 2010. 'Not Enough' is nu uit op Red Creek Recordings.

Julie Christmas Not Enough cover

“Ik begon 'Not Enough' te zingen terwijl ik in een auto op de snelweg in Brooklyn reed en al die watertorens langs de toppen van de gebouwen zag. Sommige zijn zo mooi! Maar ik hou net zo veel van de gedeukte exemplaren. De zon was die dag gloeiend heet en wierp waanzinnige schaduwen onder de torens. Even in mijn hoofd viel het me op dat de torens heel, heel dapper waren. Ze waren daar klaar om te doen wat ze moesten doen tegen ongelooflijke hitte. En nog belangrijker, ze waren er de hele tijd. Als zij het kunnen, kan ik het ook.

Dit nummer is nu uit en wordt uitgebracht onder mijn naam, maar het werd voor het eerst geschreven door Andrew Schneider en omgezet in wat het nu is door deze ongelooflijke mensen: Johannes Persson, John LaMacchia, Chris Enriquez, Laura Pleasants en Tom Tierney.

Mannen onder mannen!” - Julie

Haar nieuwe nummer is HIER verkrijgbaar.

Julie Christmas Roadburn 2023

Foto: Andrew Schneider

Julie Christmas speelt een exclusieve set op het Roadburn Festival in Tilburg, Nederland, hoofdpodium in de 013-locatie op donderdag 20 april. Ze wordt vergezeld door Cult of Luna-kameraad Johannes Persson op gitaar voor deze speciale Roadburn one-off.

Julie vult aan: “Oud en Nieuw. Krachtig en zwak. Mooi en lelijk. Ze ontmoeten elkaar allemaal op Roadburn 2023.”