... / Story's / Actueel / LA NAUSÉE brengt titeltrack van nieuwe EP 'Disorder' uit
Actueel

LA NAUSÉE brengt titeltrack van nieuwe EP 'Disorder' uit

LA NAUSÉE over het nummer ‘Disorder: "Met dit nummer wil ik benadrukken dat wij, het volk, ons moeten verzetten tegen onderdrukking en ongelijkheid van welke aard dan ook."

La Naussé Disorder ep

"We moeten onze stem laten horen, luid en samen, om onze waarden als menselijke wezens te beschermen, om onze waardigheid en onze identiteit te behouden. Om iedereen de kans te geven om te zijn wie ze willen zijn. Samen worden we geconfronteerd met de veelvoorkomende misleidende instellingen!"

Over LA NAUSÉE:

LA NAUSÉE is een groove metal/hardcore/stoner/sludge metalproject afkomstig uit Gent. Geïnspireerd door Belgische bands als Stake en Amenra, die regelmatig in thuisstad Gent speelden, maar ook beïnvloed door internationale acts als Iron Monkey, Black Tusk, Left Behind en Deftones, kiest LA NAUSÉE voor een log en vuil gitaargeluid extra aangedreven door heftig vervormde zang.over

La Nausée Battering Ram

In januari 2021 bracht LA NAUSÉE de eerste single ‘Split’ uit, samen met een tekstvideo. Op 29 april 2021 volgde de tweede single ‘Like Coin’, gevolgd door de volledige EP ‘Battering Ram’ op 7 mei 2021 (uitgebracht door Spectral Hound Records op cd en cassette). En nu is er dus de tweede EP ‘Disorder’. De hoesillustratie voor ‘Disorder’ is een samenwerking tussen @dystopiandestroy (Indonesië) en @kaisen_v (Portugal)