... / Story's / Actueel / Luxemburgse eenmansproject MEAN TO YOU brengt met 'Strong' een tweede EP uit
Actueel

Updated 08/02/2022

Actueel

Luxemburgse eenmansproject MEAN TO YOU brengt met 'Strong' een tweede EP uit

Begonnen als band in 2013, is Mean To You nu een eenmansproject. De groepsleden gingen in 2016 elk hun eigen weg. Maar uiteindelijk koos bassist Mulles om het project alleen verder te zetten.

Mean To You Strong EP

De EP ‘Strong’ bevat zes groovy gitaar- en bas-georiënteerde alternatieve rock/metalnummers die de afgelopen maanden zijn opgenomen. Terwijl de zanger overschakelt van meer alternatieve rockverzen naar volledig geschreeuwde stukken, voegen de energieke drums een moderne dynamiek toe aan het album. Er zijn geen inherent zachte nummers, maar allen worden gedreven door het concept en teksten die verhalen over vallen of falen in het leven, doch weer opstaan en vechten voor je doelen.

 

 

 

Tracklist

1 - Strong

2 - Back Off

3 - You Lost Your Crown

4 - Act of Reasoning

5 - What Else ?

6 - Fallen

Mean To You2

Mulles: ‘Ik ben meer dan blij nu ‘Strong’ is uitgebracht en dat ik de kans heb gehad om te werken met en steun te krijgen van drie geweldige muzikanten verspreid in Europa (Oekraïne, Verenigd Koninkrijk en Frankrijk) om deze EP te verwezenlijken. Ik nam de laatste baspartijen op in Brussel in de bekende JetStudio, wat een enorm plezier voor me was.’