... / Story's / Actueel / MYSTIC CIRCLE keert terug met titelloos nieuw album en video voor ‘Darkness In Flames’
Actueel

MYSTIC CIRCLE keert terug met titelloos nieuw album en video voor ‘Darkness In Flames’

2022 is het jaar van de terugkeer van MYSTIC CIRCLE, opgefleurd met de release van hun titelloze comebackalbum via Atomic Fire Records. ‘Dit is fijn, diepzwart entertainment op hoog niveau’. Dit zijn niet onze woorden, maar die van Metal Hammer (Duitsland).

Mystic Band
Mystic Circle Mystic Circle

Om de release van ‘Mystic Circle’ te vieren, onthult de Duitse black/death metaloutfit hun derde video voor het helse nummer ‘Darkness In Flames’. 'Het is oriëntaalse horror: totaal verwrongen melodieën met een monumentale reikwijdte, waanzinnig snel drumwerk, een ronduit kwaadaardige vibe en verleidelijke arrangementen gijzelen de luisteraar. Een nummer als een horrorfilm - kwaadaardig, dramatisch, minachtend en opwindend tot de laatste noot.'

‘Mystic Circle’ werd geproduceerd door de band en Nils Lesser bij Vaultroom Productions, terwijl het artwork werd ontworpen door de Braziliaanse kunstenaar Rafael Tavares.

Bestel ‘Mystic Circle’ in verschillende formaten (box set, cd digipak, rood/zwart gemarmerd vinyl) evenals de 'Letters From The Devil’ 7 inch zwarte vinyl single van de groep (met de exclusieve, niet-album B-kant track 'The Godsmasher'; gelimiteerd tot 666 exemplaren) HIER: