... / Story's / Actueel / NANOWAR OF STEEL onthult gloednieuwe single ‘Armpits Of Immortals’ met Ross The Boss (ex Manowar)
Actueel

NANOWAR OF STEEL onthult gloednieuwe single ‘Armpits Of Immortals’ met Ross The Boss (ex Manowar)

NANOWAR OF STEEL heeft bewezen de meesters te zijn van komische en met parodie doordrenkte metal! Na talloze shows dit jaar op Europa's grootste festivals zoals Hellfest en Summer Breeze, sluiten de legendarische Italiaanse parodie metallers het festivalseizoen succesvol af met hun gloednieuwe single ‘Armpits Of Immortals’, nu verkrijgbaar via Napalm Records!

Nanowar Of Steel - Foto: Valerio Fea

Foto: Valerio Fea

Nogmaals, de band presenteert komische teksten terwijl ze de aangename geur beschrijven van oksels die in de lucht worden getild. Het kwintet wordt vergezeld door voormalig Manowar gitarist Ross ‘The Boss’ Friedman, die een aantal geweldige riffs speelt.

Nanowar Of Steel Armpits Of Immortals cover

De heavy metalhymne, ‘Armpits Of Immortals’, zal je helemaal door elkaar schudden met zijn energieke riffs en krachtige zang. NANOWAR OF STEEL bezorgt het publiek een geweldige tijd en het festivalseizoen wordt nu al erg gemist door de band en hun fans. De video, geproduceerd door Valerio Fea en Beaver Prod, vangt het ongelooflijke gevoel van rocken met de Italiaanse band.

NANOWAR OF STAAL over ‘Armpits Of Immortals’: "Dit nummer is een viering van de terugkeer van het festivalseizoen, niet omdat we graag live spelen, maar omdat we graag de sterke lichaamsgeur van andere mensen ruiken!"

Als je de kans hebt gemist om deze komische heavy metalmeesters live te zien, is er geen reden om te huilen. NANOWAR OF STEEL komt terug met hun uitgebreide Europese tour Death To False Tours in het voorjaar van 2023!

12.04.23 NL – Rotterdam / Baroeg

16.04.23 BE – Vosselaar / De Dreef