... / Story's / Actueel / Nu verkrijgbaar: nieuw HÄLLAS album ‘Isle Of Wisdom’
Actueel

Nu verkrijgbaar: nieuw HÄLLAS album ‘Isle Of Wisdom’

Vandaag keren de Zweedse ‘Adventure Rock’ sterren HÄLLAS terug met een suggestieve, feelgood mix van nostalgische hardrock uit de jaren 70, prog, protometal, folk en psychedelische invloeden op hun derde studioalbum ‘Isle Of Wisdom.’

Hällas - Foto: Marcus Carlsson

Foto: Marcus Carlsson

Een goed gevoel mix van suggestieve jaren 70 retro rock

Om de release van het album te vieren, heeft de band een nieuwe visualisatie uitgebracht voor ‘The Inner Chamber’. Het is een van de langzaamste nummers op het album, maar aangedreven door de uitstekende stem van Tommy Alexandersson onderstreept het de eerder onopvallende instrumenten. De track benadrukt nogmaals het buitengewone vermogen van de band om diep inspirerende liedjes te schrijven.

HÄLLAS over ‘Isle Of Wisdom’: "Een ontsnapping aan ongewenste gebeurtenissen leidt je niet altijd naar het betere, omdat gevaar in elk universum of elke tijd kan worden gevonden. Welkom op het eiland van wijsheid."

Deze verzameling nieuwe nummers stelt de luisteraar in staat om onder te duiken in een gloednieuw rijk, gedrenkt in mysterie en een retrosfeer - de belangrijkste kenmerken van HÄLLAS' fantasie en scifi gedreven auditieve esthetiek. 

Een exemplaar van 'Isle Of Wisdom' bestellen kan HIER.

HÄLLAS live:

16/05/22 – De Klinker, Aarschot (B)

18/05/22 – Little Devil, Tilburg (NL)