... / Story's / Actueel / OCEANS rondt trilogie af met nieuwe single 'I Sing Alone'
Actueel

Wim Vander Haegen

21/10/2022

Updated 21/10/2022

Updated 21/10/2022

Actueel

OCEANS rondt trilogie af met nieuwe single 'I Sing Alone'

De Duitse nu-metalband OCEANS brengt volgende maand hun derde EP ‘Hell Is Where The Heart Is - Part III: Clarity’ uit. Met dit derde en laatste deel, waarvan ‘I Sing Alone’ de single is, is de ‘Hell Is Where The Heart Is’ EP-serie compleet, vandaar dat er op 25 november ook een album-release volgt die uit alle drie de EP's bestaat.

Oceans Hell Is Where The Heart Is 4000Px (1)

De nieuwe single 'I Sing Alone' gaat over de mentale strijd en opdringerige gedachten die gepaard gaan met eenzaamheid en isolement. De track gaat gepaard met een muziekvideo, die bestaat uit door fans opgenomen livebeelden. “Dit nummer is zo zwaar en donker – ik krijg er altijd rillingen van”, geeft zanger/gitarist Timo Rotten nog mee. ‘We naderen het einde van onze 'Hell Is Where The Heart Is'-trilogie en laat me dit vertellen: er is deze keer geen happy end."

Op 25 november 2022 verschijnt via Nuclear Blast het full album met de EP's ‘Hell Is Where The Heart Is - Part I: Love’, ‘Hell Is Where The Heart Is - Part II: Longing’ en ‘Hell Is Where The Heart Is - Part III: Clarity’.

Oceans 2021E