... / Story's / Actueel / ONSLAUGHT vervangt The Rods op Blast from the Past festival
Actueel

Updated 09/10/2023

Actueel

ONSLAUGHT vervangt The Rods op Blast from the Past festival

Thrashlegende ONSLAUGHT is een van de meest woeste, explosieve en controversiële metalbands die ooit uit de UK zijn gekomen. En dat zullen de bezoekers van de 10de editie van het Blast from the Past festival op 2 december 2023 aan den lijve kunnen ondervinden in Kubox Kuurne.

Bandbanner Onslaught 2020

Met het uitbrengen van drie inmiddels legendarische albums in de jaren 80 (‘Power From Hell’, ‘The Force’ en ‘In Search of Sanity’) effende de band zijn pad om een belangrijke invloed te worden voor vele metalgeneraties die zouden volgen. Sinds de reünie in 2005 heeft de band ontelbare shows gegeven in niet minder dan 70 verschillende landen over de hele wereld, waardoor ze de reputatie hebben opgebouwd als één van de allerbeste live acts in de metal scene van vandaag. 

Een heel nieuw niveau

Onslaught Generation Antichrist 01

Tussen 2007 en 2015 werden nog eens vijf albums (‘Killing Peace’, ‘Live Damnation’, ‘Sounds of Violence’, ‘VI’ en ‘Live at the Slaughterhouse’) gereleased met daartussen miljoenen streams.

In augustus 2020 bracht ONSLAUGHT hun geluid naar een heel nieuw niveau met de release van 'Generation Antichrist'. Het album prijkte met succes in de hitlijsten van de VS, het Verenigd Koninkrijk, Europa en Azië. ‘Generation Antichrist’ werd geproduceerd door de met een Grammy bekroonde Daniel Bergstrand (Meshuggah / In Flames / Behemoth) en oogstte internationaal veel bijval. Veel gerenommeerde rock- en metalkenners riepen het uit tot album van het jaar. In 2022 werd Onslaught opgenomen in de ‘Metal Hall Of Fame’.

BFTP 2023

Op het Blast from the Past festival viert hun lange en succesvolle carrière te met een speciaal 40-jarig jubileum optreden. Andere bands op de tiende ‘verjaardagseditie’ editie zijn ANGEL WITCH, EXUMER, VENGEANCE (die eveneens hun 40-jarig bestaan vieren), WITCHFYNDE, HITTEN, STEELOVER, TOLEDO STEEL en EXISTANCE.

Meer info en tickets vind je HIER.

BFTP Cream Logo562 768X1086