... / Story's / Actueel / ONSLAUGHT viert 40ste verjaardag met re-releases en speciale editie van ‘Sounds Of Violence’
Actueel

Updated 12/07/2022

Actueel

ONSLAUGHT viert 40ste verjaardag met re-releases en speciale editie van ‘Sounds Of Violence’

2022 is een bijzonder jaar voor de Britse thrash metal band ONSLAUGHT, een van de meest invloedrijke en gerespecteerde bands in hun genre. De band onder leiding van Nige Rockett viert zijn 40-jarig jubileum en is van plan dit in stijl te doen met een reeks re-releases op vinyl en een ‘Anniversary Edition’ van ‘Sounds Of Violence’ dat oorspronkelijk in 2011 verscheen.

Bandbanner Onslaught 2020

In mei 2022 werd ONSLAUGHT opgenomen in de ‘Metal Hall of Fame’. Tijdens de ceremonie werd de Britse band omschreven als "een van de meest ziedende, explosieve en controversiële metalbands die het VK ooit heeft voortgebracht. Om de 40ste verjaardag extra kracht bij te zetten, brengt ONSLAUGHT op 11 november 2022 de laatste drie studioalbums ‘Sounds Of Violence’ (2011), ‘VI’ (2013) en ‘Generation Antichrist’ (2020) opnieuw uit in een rode 180 g vinyl editie in een gatefold sleeve. 

Onsl

Op dezelfde dag zal ONSLAUGHT ook de speciale ‘Anniversary Edition van ‘Sounds Of Violence’ uitbrengen als 2-cd digipak inclusief bonus-cd.

Volgens de band is het ‘geweldig om te zien dat AFM Records deze albums opnieuw uitbrengt om het 40-jarig jubileum van de band te vieren. ‘Sounds of Violence' komt bovendien met nieuw artwork en gaat gepaard met nieuwe video's en bonustracks’.

Tracklist ‘Sounds Of Violence’ (Anniversary Edition)

CD1

 1. Into The Abyss (Intro)
 2. Born For War
 3. The Sound Of Violence
 4. Code Black
 5. Rest In Pieces
 6. Godhead
 7. Hatebox
 8. Antitheist
 9. Suicideology
 10. End Of The Storm (Outro)

CD2

 1. Bomber (Motörhead Cover)
 2. Angels Of Death
 3. Thermo Nuclear Devastation Of The Planet Earth
 4. Rest In Pieces (Live)
 5. The Sound Of Violence (Live)
 6. Metal Forces (Live)
 7. Burn (Live)
 8. Bow Down To The Clowns (Live)