... / Story's / Actueel / RONNY MUNROE is de nieuwe zanger van VICIOUS RUMORS
Actueel

Updated 13/07/2022

Actueel

RONNY MUNROE is de nieuwe zanger van VICIOUS RUMORS

VICIOUS RUMORS heet bekendgemaakt dat Ronny Munroe de band vervoegt als nieuwe zanger. Ronny verwierf bekendheid in de metalwereld als leadzanger van METAL CHURCH en bevestigde zijn naam nog verder in TRANS-SIBERIAN ORCHESTRA. Met ook nog eens drie solo-albums en een nieuwe release met BETWEEN WORLDS is Ronny een doorgewinterde pro die het publiek over de hele wereld blijft verrassen met zijn kenmerkende, melodieuze en krachtige stem en podiumpresentatie.

RM

Vicious Rumors Gitarist Geoff Thorpe: "Ik volg Ronny al jaren en was altijd geïntrigeerd door de kracht, toon en professionaliteit die hij levert. De mogelijkheid om samen te werken waarde al in mijn gedachten rond sinds we elkaar ontmoetten en vrienden werden in 2007. Die tijd is nu gekomen. De band en ik kunnen niet meer opgewonden zijn voor de toekomst en voor ons volgende studioalbum op SPV/ Steamhammer in 2023!"

Ronnymunroe (1)

Ronny Munroe: "Ik ben een fan van VICIOUS RUMORS sinds hun oprichting en het is een eer voor mij om erbij te horen en mijn touch toe te voegen aan de toch al geweldige erfenis van de band. Geweldige nummers, geweldige muzikanten. Tot snel allemaal!"