... / Story's / Actueel / RAMMSTEIN voegt derde show toe op 3 augustus 2023 in Brussel - Ticketverkoop start op vrijdag 28 oktober om 10.00 u
Actueel

Updated 27/10/2022

Actueel

RAMMSTEIN voegt derde show toe op 3 augustus 2023 in Brussel - Ticketverkoop start op vrijdag 28 oktober om 10.00 u

Op massale vraag van het publiek voegt RAMMSTEIN een derde passage toe op donderdag 3 augustus 2023 in het Koning Boudewijnstadion, Brussel. Het is de enige extra datum van de Europese tour die wordt toegevoegd. Wie geen ticket kon scoren voor de shows op 4 of 5 augustus, krijgt nu een tweede kans voor de extra datum op 3 augustus. Op vrijdag 28 oktober om 10.00 u barst de strijd om tickets los via greenhousetalent.com.

Nadat RAMMSTEIN in september hun terugkeer naar België aankondigden, waren beide shows op 4 en 5 augustus onmiddellijk uitverkocht. Maar de honger naar de band bleef waanzinnig groot met massa's fans die zich aanmeldden op de wachtlijst. En dat geduld wordt beloond want er wordt nu een derde datum toegevoegd op donderdag 3 augustus 2023 in het Koning Boudewijnstadion. Rammstein schakelt zo mogelijk nóg een versnelling hoger met maar liefst drie passages in België en twee in Nederland.

Rammstein Oostende Aug 4 Tim Tronckoe 2022 1

RAMMSTEIN afgelopen zomer in Oostende - Foto: Tim Tronckoe

Unaniem lovend

Op 29 april 2022 bracht de band hun nieuwste plaat 'Zeit' uit. Het album katapulteerde zich naar de hoogste positie in maar liefst 11 landen. Én zelden gezien in De Afrekening van juni: RAMMSTEIN pakte niet alleen nummer 1 maar ook de nummer 2 in de lijst. 'Zeit' op kop, gevolgd door 'Zick Zack'. En Rammstein blijft over De Afrekening heersen met 'Dicke Titten' op nummer 1.

Ook de wervelende shows, afgelopen zomer, in Oostende misten hun effect niet met maar liefst 3 albums in de top 10 en 5 songs die toen aanzienlijk stegen in de Ultratop. De Belgische pers was unaniem lovend over de verpletterende passage van de band in Oostende, met uitsluitend 4 tot 5-sterren reviews! RAMMSTEIN trakteert keer op keer op een spectaculaire show die letterlijk in vuur en vlam staat.

Rammstein Oostende Aug 4 Tim Tronckoe 2022 3

RAMMSTEIN zet alles in vuur en vlam - Foto: Tim Tronckoe

Ticketverkoop

Tickets voor de extra show op donderdag 3 augustus 2023 in het Koning Boudewijnstadion, Brussel zijn te koop vanaf vrijdag 28 oktober om 10.00 u via greenhousetalent.com. Geen Zeit te verliezen dan dus zet zeker je alarm!

Opgepast voor doorverkopers van tickets en valse Facebookevents. De enige officiële ticketkanalen zijn Ticketmaster en Eventim. Tickets aangekocht via andere kanalen geven geen garantie op toegang. De zwarte lijst met doorverkopers is te vinden op www.ilovemyticket.com. Er is een limiet van 6 tickets per persoon.