... / Story's / Concerten / RAMMSTEIN kondigt Europe Stadium Tour 2024 aan met concerten in Nijmegen en Oostende
Concerten

RAMMSTEIN kondigt Europe Stadium Tour 2024 aan met concerten in Nijmegen en Oostende

Na het stopzetten van het gerechtelijk onderzoek tegen frontman Till Lindemann heeft RAMMSTEIN er duidelijk weer zin in. De Duitse ‘tanz metal’ machine kondigt de ‘Europe Stadium Tour 2024’ aan met ook concerten in Nijmegen (18 juni) en Oostende (27 juni). De algemene ticketverkoop start op 18 oktober 2023. Leden van de Rammstein fanclub kunnen twee dagen eerder hun tickets aankopen.

RAMMSTEIN mag al jaren rekenen op massale belangstelling. Alleen al in België was de band op drie jaar tijd (2019, 2022, 2023) goed voor in totaal zes uitverkochte shows met maar liefst 300.000 toeschouwers en unaniem lof van de pers voor hun ijzersterke livereputatie. Een concert bijwonen van het controversiële zestal is een traditie geworden.

RAMMSTEIN kondigt nu 18 data aan om hun 30ste verjaardag te vieren met een spectaculaire show die letterlijk knalt en brandt met opstijgende rookwolken die tot ver buiten stadions reiken. De miljoenen mensen die de afgelopen jaren de uitverkochte shows van de band hebben bijgewoond, beamen dat RAMMSTEIN-shows uniek zijn qua aard, omvang en kwaliteit.

RDD Ramm

RAMMSTEIN in 2023 in Brussel - Foto's © Rudy De Doncker

Veel enthousiasme

Europestadiumtour2024 Standard

De Stad Oostende kijkt alvast uit naar de komst van Rammstein: "Met veel enthousiasme verwelkomen we RAMMSTEIN opnieuw in Park Nieuwe Koers in Oostende in 2024. Dit belooft net als in 2022 een onvergetelijke avond te worden voor zowel de inwoners van Oostende als de fans die vanuit alle hoeken van het land en daarbuiten naar onze stad zullen komen. We zijn trots om dit wereldberoemde gezelschap weer te mogen ontvangen en kijken uit naar hun show!"

De reguliere ticketverkoop gaat van start op woensdag 18 oktober om 11.00 u. Voor Oostende is dat via www.ticketmaster.be, voor Nijmegen kan u terecht op www.eventim.nl.

Rdd2