... / Story's / Actueel / SHINEDOWN komt op maandag 7 november 2022 naar AB te Brussel
Actueel

SHINEDOWN komt op maandag 7 november 2022 naar AB te Brussel

In hun twintigjarige carrière heeft SHINEDOWN zichzelf gevestigd als een van de meest dynamische en innovatieve bands in de hardrock scene. Na de release van 'Daylight', de derde single van hun zevende album dat op 1 juli verschijnt, kondigt het viertal nu de Europese data van de Planet Zero World Tour aan.

Shinedown AB 2022

SHINEDOWN speelt op 7 november 2022 in Ancienne Belgique, met Asking Alexandria als special guest en Zero 9:36 als opening act.

SHINEDOWN is goed voor wereldwijd 10 miljoen verkochte albums, 11 gouden en platina singles, bijna 1,5 miljard streams en ontelbare uitverkochte tours. Elk van hun singles bereikte de Top 5 van Billboard's Mainstream Rock Songs Chart, een ongeëvenaarde prestatie. Met hun zevende album, 'Planet Zero', werpt SHINEDOWN een indringende blik op kritieke kwesties in de samenleving, van de steeds giftiger wordende verdeeldheid tussen mensen van verschillende ideologieën tot de bijtende effecten van sociale netwerken en cancelcultuur op de geestelijke gezondheid. Het resultaat is een dertien tracks tellende futuristische saga doorspekt met viscerale rock. Na een optreden op Graspop Metal Meeting volgende week, zal SHINEDOWN op 7 november 2022 Ancienne Belgique op zijn kop zetten!

START TICKETVERKOOP: vrijdag 17 juni om 11u via livenation.be
​TICKETPRIJS: 
€32,50 (incl. service- en mobiliteitskosten)

Het nieuwe album van Shinedown 'Planet Zero' zal op 1 juli uitkomen via Warner Music.