... / Story's / Actueel / STAKE komt naar buiten met nieuwe single ‘F*ck My Anxiety’.
Actueel

Updated 07/06/2022

Actueel

STAKE komt naar buiten met nieuwe single ‘F*ck My Anxiety’.

Op 30 september 2022 pakt de Gentse post-metal/sludge-band STAKE uit met het nieuwe album 'Love, Death And Decay'. Vandaag licht de band alvast een tipje van de sluier met de nieuwe single ‘F*ck My Anxiety’.

Het is inmiddels vijftien jaar geleden dat vier piepjonge kerels Steak Number Eight oprichtten en voor het eerst van zich lieten horen op een West-Vlaamse wedstrijd. Enkele maanden later wonnen ze met veel bravoure Humo's Rock Rally 2008. Het bleek meteen de start van een veelbelovende carrière met optredens in grote concertzalen en shows op de grootste Europese metalfestivals. De band trok ook de baan op met bands als Mastodon, Alice Cooper en Deftones. In 2018 veranderen ze hun naam in STAKE, een jaar later liet het album ‘Critical Method’ een licht gewijzigde muzikale koers horen, zonder evenwel afbreuk te doen aan hun DNA.

Stake

Op 30 september dit jaar verschijnt 'Love, Death And Decay', hun tweede plaat als STAKE, via Hassle Records. Volgens de band worden ‘alle conventies overboord gegooid’. STAKE nam de opname en productie volledig in eigen handen, Tom Lodewijckx (Clouseau) nam de mix voor zijn rekening.