... / Story's / Actueel / Transformerende reis van TANGLED HORNS mondt uit in nieuw album
Actueel

Transformerende reis van TANGLED HORNS mondt uit in nieuw album

In een veranderende wereld onderging het Belgische TANGLED HORNS een transformerende reis tijdens het maken van hun nieuwste plaat ‘Lighter’. Ondanks het feit dat ze fysiek van elkaar gescheiden waren, ontwikkelden hun schrijf- en opnamestijlen zich, waarbij ze de strijd van deze tijd en hun persoonlijke uitdagingen vastlegden.

TANGLED HORNS is een hedendaagse alternatieve rockband die put uit stoner uit de jaren 00, grunge uit de jaren 90, garage uit de jaren 80 en space rock uit de jaren 70. De band wordt gekenmerkt door hun zinderende liveoptredens, eigenzinnige no-nonsense houding en humor met een knipoog.

Terugkijkend op het voltooide album 'Lighter', dat vandaag uit is via POLDERRECORDS, realiseerde Tangled Horns zich dat dit hun meest persoonlijke en introspectieve werk is - een album om mee om te gaan, geboren uit de unieke omstandigheden.

Tangledhorns

Eerder verschenen al enkele singles als voorbode, vandaag is het full album uit. Voor ‘Lighter’ werkte Tangled Horns samen met de Nederlandse producer Pieter Kloos (Dool, Death Alley, Peter Pan Speedrock, The Devils Blood, ....) om hun massieve live-geluid vast te leggen. Geen click track, alleen maar groove!

Tracklist

Th
  1. Lighter
  2. April Fire
  3. Pig
  4. Sleeping Dogs
  5. Suspended Animation
  6. No More Mistakes
  7. Mug
  8. Pissing In The Wind
  9. Tick
  10. Nothing Everything