... / Story's / Concerten / BABYMETAL op maandag 4 december 2023 in AB, Brussel
Concerten

Updated 20/04/2023

Concerten

BABYMETAL op maandag 4 december 2023 in AB, Brussel

Het Japanse muziekfenomeen BABYMETAL pakte begin dit jaar uit met de release van hun vierde album ‘The Other One’, waarop hun unieke mix van metal en kawaii-cultuur nog steeds garant staat voor een compleet afwijkende auditieve en visuele ervaring. De drie jonge ‘idolen’ gaan nu terug op pad om hun fans overal ter wereld te ontmoeten met op 4 december een stop in Brussel in de Ancienne Belgique.

Sinds de release van hun gelijknamige debuutalbum in 2014 is de populariteit van het Japanse meisjestrio BABYMETAL alleen maar gegroeid. Hun onwaarschijnlijke genre wekte veel nieuwsgierigheid op, maar won al snel aan geloofwaardigheid dankzij hun energieke liveoptredens met verwoestende energie. In 2016 bevestigde tweede album ‘Metal Resistance’ hun status als wereldwijd fenomeen en konden ze als eerste Japanse band de Wembley Arena in Engeland vullen en optreden op de grootste festivals ter wereld (waaronder Glastonbury). BABYMETAL sloeg hard toe en zette hun onweerstaanbare opmars voort. In 2019 bracht het trio ‘Metal Galaxy’ uit en zetten ze hun opmars verder over de hele wereld, inclusief een uitverkochte AB show in slechts enkele minuten.

Bbmt

Dit jaar maakt BABYMETAL een comeback! De band opent voor Sabaton voor ze aan hun eigen wereldtournee beginnen. Die start in Azië en Australië, en eindigt met een exclusieve Belgische datum op 4 december in Brussel.

START TICKETVERKOOP: op vrijdag 21 april, 10.00 u via livenation.be.

​TICKETPRIJS: ​49 € (incl. reservatie- en mobiliteitskosten).