... / Story's / Concerten / De eerste namen voor WELCOME TO HELL II
Concerten

Updated 06/07/2023

Concerten

De eerste namen voor WELCOME TO HELL II

Op zaterdag 13 april 2024 wordt de Effenaar in Eindhoven weer omgedoopt in een old-school metal vagevuur! Dit zijn de eerste namen:

Welcome To Hell II

MIDNIGHT verovert sinds 2002 de punk en metal scene met hun eigen merk van smerigheid. Midnight is één van de leidende figuren in de aanzwellende stroom van zwartgeblakerde speed metal bands van het afgelopen decennium. De band uit Cleveland heeft een reputatie opgebouwd als een volmaakte live-act: een op hol geslagen ritmesectie en riffs die op het kruispunt van heavy metal, punk en first-wave black metal liggen.

De thrash metal van het Noord-Ierse GAMA BOMB is gevormd door een streng dieet van horrorfilms, stripboeken en videogames. De band brak in 2005 door met hun EP ‘Survival Of The Fastest’ en heeft met de laatste full length ‘Sea Savage’ wederom een sterke plaat afgeleverd. Op ‘Sea Savage’ horen we naast thrash metal ook een sterke knipoog naar klassieke helden als Iron Maiden, Judas Priest en Accept.

KRYPTOS uit India haalt de magie van de jaren '80 terug. Het ultieme geluid van ‘denim and leather coming together’! De band heeft inmiddels albums onder hun riem.

BLADECRUSHER brengt die rauwe energie waar je niet omheen kunt. Maak je klaar voor op snelle thrash metal, afgewisseld met catchy riffs en epische gitaarsolo's.

HEADLESS HUNTER is compromisloos en energiek. De veelbelovende Brabantse thrashers staan garant voor een wilde moshpit.

Tickets: https://www.universe.com/events/welcome-to-hell-2024-tickets-KCH9N4