... / Story's / Concerten / DEEP PURPLE brengt ‘The =1 More Time Tour’ naar Vorst Nationaal met JEFFERSON STARSHIP als special guest
Concerten

DEEP PURPLE brengt ‘The =1 More Time Tour’ naar Vorst Nationaal met JEFFERSON STARSHIP als special guest

Nadat de iconische Britse band eerder werd aangekondigd op Graspop Metal Meeting deze zomer, voegen ze nu ook een indoor datum in België aan hun tourschema toe. De band komt op maandag 28 oktober 2024 met ‘The =1 More Time Tour’ naar Vorst Nationaal.

DEEP PURPLE maakt deel uit van de heilige Drievuldigheid van de Britse hardrock, samen met Black Sabbath en Led Zeppelin. Na een ongelooflijke carrière van bijna zes decennia aan muziek, tweeëntwintig albums en een eindeloze lijst van tijdloze wereldwijde hits, heeft de band besloten om onder het mom van ‘The =1 More Time Tour’ ook de Brusselse rocktempel nog eens te veroveren. Dat doen ze samen met special guests JEFFERSON STARSHIP dat, net als de hoofdact, kan bogen op een aantal wereldhits.

100 Deep Purple Photo Morten Rygaard All Copyrights© BR42614 1

DEEP PURPLE – Foto © Morten Rygaard

Op dinsdag 29 oktober speelt de band in Ziggo Dome, Amsterdam (NL), op donderdag 31 oktober staat een concert in Rockhal in Esch-sur-Alzette (LU) op het programma.  

Tickets voor het concert in Vorst Nationaal zijn beschikbaar op vrijdag 22 maart vanaf 11.00 u via livenation.be.