... / Story's / Concerten / I PREVAIL op woensdag 22 mei 2024 in Ancienne Belgique in Brussel
Concerten

I PREVAIL op woensdag 22 mei 2024 in Ancienne Belgique in Brussel

Wat begon met een opmerkelijke cover van Taylor Swift’s ‘Blank Space’ lanceerde I PREVAIL tot in de hoogste regionen van de hedendaagse stevige rockmuziek. Na een uitverkocht concert in Trix en een verpletterende show op Graspop Metal Meeting in 2023, is het hoog tijd dat de Amerikaanse metalcoreband, met Set It Off als support act en Kid Bookie als opener, de Ancienne Belgique op woensdag 22 mei 2024 omver komt blazen. De ticketverkoop start vrijdag 13 oktober om 9u via livenation.be en abconcerts.be.

“Self-made, self-defined, and walking a path that’s entirely their own”, dat is het motto van I PREVAIL sinds hun ontstaan in Michigan in 2013. Ondertussen staat de band 2,7 miljard streams, 350 miljoen YouTube views en twee Grammy nominaties verder. Op de laatste plaat ‘True Power’ doet de band hun naam alle eer aan: zegevieren. Stadiongrote riffs die je tanden van je tandvlees doen klapperen en onvergetelijke, supercatchy melodieën die wekenlang in je hersenen blijven hangen. Screams uit de diepste hoeken van de hel met emotionele zang en oprechte, intieme teksten die je tot op het bot raken.

Iprevail Prezly

Tickets

Zet je schrap in de moshpit in de AB, want rock powerhouse I PREVAIL, met Brian Burkheiser (vocals), Eric Vanlerberghe (vocals), Steve Menoian (gitaar/bas), Dylan Bowman (gitaar) en Gabe Helguera (drums) in gelederen, heeft zin om te knallen! Dit concert is een co-productie tussen Live Nation en Ancienne Belgique.

Tickets kosten €42 (incl. servicekosten en mobiliteitsbijdrage) en vind je vanaf 13 oktober op de websites van Live Nation en AB.