... / Story's / Concerten / RISE OF THE ROACH TOUR: 25 jaar 'Last Resort' in Vorst Nationaal
Concerten

Updated 02/07/2024

Concerten

RISE OF THE ROACH TOUR: 25 jaar 'Last Resort' in Vorst Nationaal

"Cut my life into pieces. This is my last resort." Vijfentwintig jaar geleden scoorde PAPA ROACH een wereldhit met deze aanstekelijke lyrics. Hun album ‘Infest’ haalde drie maal platina en verkocht meer dan 6 miljoen keer. Op maandag 3 februari 2025 viert de Amerikaanse band het zilveren jubileum van dit succes op het podium van Vorst Nationaal in Brussel.

PAPA ROACH werd in de jaren 90 opgericht door zanger Jacoby Shaddix. De bandnaam is een samenstelling van de bijnamen van de zanger zijn grootvaders, die ook muzikanten waren. Sinds hun high school days heeft de band tien studioalbums uitgebracht, twaalf nummer 1-hits gescoord en twee Grammy nominaties op zak. Papa Roach was én blijft ook vandaag nog een van de leiders in de alternatieve hardrockmuziek. Hun tweede album 'Infest', dat hun grote doorbraak betekende, mag volgend jaar 25 kaarsjes uitblazen. Om dat te vieren trekt de band in 2025 op tour met een grootse productie. De show wordt een reis door de hele Papa Roach catalogus en zal hun album 'Infest', met het iconische nummer ‘Last Resort’, extra in de kijker zetten.

PR

PAPA ROACH - Foto: Bryson Roatch

Gelimiteerde presale

Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 5 juli om 11.00 u via biebob.be en livenation.be en kosten €55,88 (inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage).

Mensen geregistreerd op de Live Nation Belgium-website kunnen via hun account deelnemen aan een exclusieve en gelimiteerde presale. De Live Nation-voorverkoop start donderdag 4 juli om 11.00 u en eindigt op donderdag 4 juli om 23.00 u, of wanneer de tickets in voorverkoop uitverkocht zijn.

Papa Roach Fb Post 1200X628