... / Story's / Markant / VOÏVOD lanceert eerste single en video voor ‘Planet Eaters’ van het nieuwe album ‘Synchro Anarchy’
Markant

VOÏVOD lanceert eerste single en video voor ‘Planet Eaters’ van het nieuwe album ‘Synchro Anarchy’

VOÏVOD heeft de eerste single en video voor ‘Planet Eaters’ van het nieuwe album ‘Synchro Anarchy’ gelanceerd. De Canadese progressieve scifi metalband trapt daarmee zijn campagne af voor de wereldwijde release op 11 februari 2022 via Century Media Records.

Synchro Anarchy cover - artwork by Michel “Away” Langevin

Voïvod viert binnenkort zijn veertigjarig bestaan en wil dat in stijl doen met een vijftiende studioalbum, waarmee ze opnieuw bevestigen een van de meest creatieve bands in het universum te zijn. ‘Synchro Anarchy’ is de opvolger voor het veelgeprezen en Juno Award winnende album ‘The Wake’ uit 2018 en de geweldige ‘Lost Machine - Live’ release van 2020.

Naast de gebruikelijke cd-versie is ‘Synchro Anarchy’ ook beschikbaar op elpee, digitaal en in luxe-uitvoering als dubbel-cd met mediaboek en als twee cd Digital Album, met als bonusschijf ‘Return To Morgöth - Live 2018’, een volledige live-opname van het optreden van Voïvod's 35-jarig jubileum op het Festival Jonquière En Musique van 29 juni 2018.

Het vinyl formaat van ‘Synchro Anarchy’ komt op 180g vinyl met een A2-poster en zal beschikbaar zijn in de volgende variaties:

Zwart + Poster - onbeperkt

Transparant groen + Poster - 1500 exemplaren via CM Distro & Webshop Europa & alle verkooppunten in de VS

Transparant  sun yellow + Poster - 300 exemplaren via CM Webshop Europe

Wit + Poster - 300 exemplaren via alle Canadese verkooppunten & Napalm Records

Zilver + Poster - 300 exemplaren via Nuclear Blast

Rood + Poster - 300 exemplaren via Large

Sky blue + Poster - 400 exemplaren via Voivod op tournee

De voorverkoop van het album begint vandaag HIER.