... / Story's / Re-releases / WARBRINGER pakt uit met cassette-verzamelbox en komt naar Oilsjt Omploft
Re-releases

Updated 20/01/2023

Re-releases

WARBRINGER pakt uit met cassette-verzamelbox en komt naar Oilsjt Omploft

De Amerikaanse thrash metalband WARBRINGER brengt in samenwerking met M-Theory Audio op 10 februari 2023 de ‘Total War – The Complete Cassette Box Set’ uit. In de boxset steken alle zes albums van de metalband uit het nieuwe tijdperk met op elke cassette bonustracks van dezelfde opnamesessies. Daarnaast bevat de box de demo-opnames van ‘Born Of The Ruins’ uit 2005 en ‘One By One The Wicked Fall’ uit 2006. Alles zit netjes verpakt in een matchboxachtige doos, inclusief Warbringer-patch, sticker en speld. De oplage is beperkt tot tot 250 exemplaren.

Wb1

De boxset omvat meer dan 15 jaar muziek en geeft een mooi overzicht van de evolutie van een stel tieners die uitgegroeid zijn tot een internationaal gewaardeerde band die gaandeweg baanbrekende nieuwe wegen insloeg en een volgende generatie inspireerde. Officieel gelicenseerd van het vorige label Century Media en het huidige label Napalm Records omvat ‘Total War...’ zes albums op het klassieke cassetteformaat met elk een eigen hoes. Elk album verzamelt ook bonustracks van dezelfde sessies, inclusief b-kantjes en covers, goed voor in totaal 12 extra nummers.

Bestellen kan HIER

Oilsjt Omploft

Binnenkort hervat WARBRINGER hun tournee om het in 2020 via Napalm Records verschenen album ‘Weapons Of Tomorrow’ te promoten. Op deze release laat de band een opgefriste technische benadering horen en ligt de focus meer dan ooit op hun unieke vocale stijl. Het album verscheen aan het begin van de pandemie en de verplichte sluitingen, waardoor pas in 2022 opnieuw kon getourd worden. Een van de eerste haltes is Oilsjt Omploft op 24 maart 2023, waar de band het podium deelt met onder meer Evil Invaders, Schizophrenia en Mason. Meer info over het tweedaagse festival vindt u HIER.

Wb2

WARBRINGER in concert

Europese tour met Evil Invaders, Schizophrenia en Mason  

24/03/23 – Oilsjt Ontploft, Aalst (BE) 

22/04/23 – Willemeen, Arnhem (NL) 

23/04/23 – Cacaofabriek, Helmond (NL) 

30/04/23 – Baroeg – Rotterdam (NL) 

Festivaloptreden

20/08/22 – Dynamo Metalfest, Eindhoven (NL)