... / Story's / Actueel / DISTORTION TOUR met IGORRR + AMENRA + GUESTS komt naar VORST NATIONAAL
Actueel

DISTORTION TOUR met IGORRR + AMENRA + GUESTS komt naar VORST NATIONAAL

IGORRR, AMENRA, DER WEG EINER FREIHEIT en HANGMAN’S CHAIR bundelen de krachten voor de nieuwe ‘Distortion Tour’ die op 10 maart 2023 halthoudt in Vorst Nationaal.

Igorrr

Met ‘Savage Sinusoid’ (2017) bewees IGORRR zich als een uniek muzikaal fenomeen. In 2020 verstevigden ze die welverdiende status met ‘Spirituality And Distortion’. IGORR is een act als geen ander door de ongebruikelijke en onvoorspelbare manier waarop ze uiteenlopende genres met elkaar mixen; van death- en black metal over breakcore en balkan naar barok en klassiek.

Amenra

De teksten op ‘De Doorn’ zijn uitsluitend in het Vlaams. Maar zelfs niet Vlaams- of Nederlandstaligen vatten onmiddellijk de zwaarwichtigheid en betekenis van de jongste plaat van AMENRA. Alsof gevoelens zelfs non-verbaal overgebracht kunnen worden. Bovenal is ‘De Doorn’ het album dat het meest de ware aard van AMENRA weergeeft en hun meest oprechte werk tot nog toe.     

Der Weg

Progressief, avantgardistisch en zeer experimenteel met black metal: DER WEG EINER FREIHEIT houdt maar niet op met de grenzen te verleggen van het genre waartoe ze al sinds hun oprichting in 2009 gerekend worden. In 2021 leverden ze hun vijfde plaat ‘Noktvrn’ af, waarmee de Duitsers de geest en blik van hun groeiende fanbase blijven verruimen, net zoals ze zichzelf steeds verder leidden in elk element van de totstandkoming van het album.

Hangman

HANGMAN'S CHAIR is één van de meest unieke doomrockbands van vandaag. Doorheen de jaren vonden en verfijnden ze hun geheel eigen klankkleur. Elke nieuwe plaat haalt haar kracht en betekenis uit de persoonlijke ervaringen van de bandleden. Hun zesde studioalbum ‘A LONER’ gaat over eenzaamheid in al zijn vormen. Dit album bevat alles wat de muziek van HANGMAN’S CHAIR zo diepzinnig maakt.

Tickets voor de ‘Distortion Tour’ zijn te koop vanaf 9 september 2022 via www.livenation.be.

De ticketprijs bedraagt ​34,60 € (reservering en mobiliteitskosten inbegrepen).