... / Story's / Concerten / Win tickets voor de ‘DISTORTION TOUR’ met IGORRR en AMENRA in Vorst Nationaal
Concerten

Win tickets voor de ‘DISTORTION TOUR’ met IGORRR en AMENRA in Vorst Nationaal

Op 10 maart 2023 komt de ‘Distortion Tour’ langs in Vorst Nationaal. Op het menu die avond staan niet alleen de Belgische trots Amenra en het onvoorspelbare Igorrr, maar ook Hangman’s Chair en Der Weg Einer Freiheit. Rock Tribune heeft voor deze ongetwijfeld boeiende avond VIJF GRATIS TICKETS (met dank aan organisator Live Nation) ‘te geef’. Antwoord snel op de wedstrijdvraag!

Van death- en black metal over breakcore en balkan naar barok en klassiek: IGORR is een act als geen ander. Op een op zijn zachtst ‘ongebruikelijke en onvoorspelbare manier’ mixen ze uiteenlopende genres met elkaar.  

Hoewel de teksten op ‘De Doorn’ uitsluitend in het Vlaams zijn, vatten ook niet Vlaams- of Nederlandstaligen onmiddellijk de zwaarwichtigheid en betekenis van de plaat, alsof gevoelens ook non-verbaal overgebracht kunnen worden. ‘De Doorn’ is het album dat het meest de ware aard van AMENRA weergeeft.

Amenra

AMENRA - Foto: Gregory Vlieghe

Progressief, avantgardistisch en zeer experimenteel met black metal: DER WEG EINER FREIHEIT houdt maar niet op met de grenzen te verleggen van het genre waartoe ze al sinds hun oprichting in 2009 gerekend worden.

HANGMAN’S CHAIR is één van de meest unieke doomrockbands van vandaag. Doorheen de jaren vonden en verfijnden ze hun geheel eigen klankkleur. Elke nieuwe plaat haalt haar kracht en betekenis uit de persoonlijke ervaringen van de bandleden.

Tickets voor de Distortion Tour vind je HIER.

Win tickets dankzij Rock Tribune!

Maar misschien kun jij wel helemaal GRATIS naar het hele gebeuren. Stuur voor vrijdagavond 17 februari 2023 het antwoord op onderstaande vraag naar info@rock-tribune.com. De winnaars worden persoonlijk verwittigd.

Wat is de titel van het album waarmee IGORRR zich in 2017 definitief bewees als ‘uniek muzikaal fenomeen’?