... / Story's / Actueel / Nieuwe single ‘Panic Attack’ van JUDAS PRIEST nu uit
Actueel

Updated 13/10/2023

Actueel

Nieuwe single ‘Panic Attack’ van JUDAS PRIEST nu uit

JUDAS PRIEST heeft vandaag de eerste single ‘Panic Attack’ van hun aankomende nieuwe studioalbum ‘Invincible Shield’ bekendgemaakt. Het album komt uit op 8 maart 2024.

Eerder deze week kondigden we al aan dat JUDAS PRIEST klaar is om hun nieuwe album in maart 2024 op de wereld los te laten. Toen werd ook beloofd om vandaag de eerste single te lossen. ‘Panic Attack’ (stream de song HIER) is een klassiek stukje Judas Priest op zijn best: gierende gitaren en zang die de eetlust van fans over de hele wereld zal opwekken. De band zal ook beginnen aan een wereldtournee in 2024, met de UK poot die begint in Glasgow op 11 maart en een show in de Londense OVO Wembley Arena op 21 maart bevat. Data in België en Nederland zijn vooralsnog niet bekend.

JP24 (1)

‘Invincible Shield’ komt uit op 8 maart 2024 - Foto: James Hodges Photography

Unieke identiteit

In de afgelopen 50 jaar heeft Judas Priest wereldwijd meer dan 50 miljoen albums verkocht en zijn ze headliner geweest in de grootste stadions ter wereld. Met hun evoluerende muziek en spraakmakende liveoptredens kwam ook een krachtige unieke identiteit, een look die zowel de groep heeft gedefinieerd als toekomstige generaties metalbands over de hele wereld heeft beïnvloed. Elk jaar blijft de Judas Priest legende groeien; in 2022 werden ze opgenomen in de Rock & Roll Hall of Fame en voltooiden ze een uitverkochte wereldtournee ter ondersteuning van hun 50e verjaardag.  Terwijl we 2024 ingaan, blijft Judas Priest hun kroon behouden als een van de grootste en beste bands ter wereld.