... / Story's / Actueel / NIGHTWISH kondigt ‘Human. :II: Nature. (Tour Edition)’ en video voor 'Noise' afkomstig van ‘An Evening With Nightwish In A Virtual World' aan
Actueel

NIGHTWISH kondigt ‘Human. :II: Nature. (Tour Edition)’ en video voor 'Noise' afkomstig van ‘An Evening With Nightwish In A Virtual World' aan

In de afgelopen twee jaar werden ook de symfonische metal-supersterren van NIGHTWISH, net als veel andere artiesten, getroffen door de annuleringen en beperkingen, en konden ze hun succesvolle 'Human. :II: Nature.' album (nr. 1 in Finland en Duitsland) niet presenteren met liveshows over de hele wereld tot nu toe. Nu staat dit op het punt te veranderen met een volledige Europese tournee die plaatsvindt in november en december 2022.

Nightwish Band 2022
Nightwish Human Nature Tour Edition cover

Als speciale, gelimiteerde release, precies op tijd met de tourstart, presenteert NIGHTWISH op 18 november de ‘Human. :II: Nature. (Tour Edition)’ als luxe 2-cd plus Blu-ray digipak. Naast het recente album vind je ook de ‘Virtual Live Show From The Islanders Arms 2021’ op Blu-ray - voor het eerst met gratis regiocode. Oorspronkelijk beschikbaar als dvd-release, en op Blu-ray in Japan, is deze nieuwe editie de ultieme versie van de show die NIGHTWISH creëerde nadat hun wereldtournee moest worden geannuleerd.

“Dit is absoluut een van de coolste dingen die NIGHTWISH ooit heeft gedaan”, merkt de band op. "Het op zo'n buitengewone manier verstrengelen van visuele elementen, technologie en muziek biedt ons allemaal een unieke ervaring."

HUMAN. :II: NATURE. (Tour edition) bestellen kan HIER.

NIGHTWISH European Tour 2022:

20.11.   BE   Antwerpen – Lotto Arena

27.11.   NL   Amsterdam – Ziggo Dome 

28.11.   NL   Amsterdam – Ziggo Dome

02.12.   LU   Esch-Sur-Alzette – Rockhal