... / Story's / Actueel / Pagan metalgroep HEIDEVOLK brengt met ‘Drink met de Goden (Walhalla)’ een tweede muziekvideo uit
Actueel

Pagan metalgroep HEIDEVOLK brengt met ‘Drink met de Goden (Walhalla)’ een tweede muziekvideo uit

Als voorloper van hun nieuwe album ‘Wederkeer’, dat op 24 februari 2023 wordt uitgebracht via Napalm Records presenteert HEIDEVOLK met trots hun tweede videoclip.

Heidevolk - Foto: Sietse Schoenmakers

Foto: Sietse Schoenmakers

‘Drink met de Goden (Walhalla)’ neemt ons mee op een reis door het leven van een ambitieuze krijger. Hij is nog jong als hij het zwaard erft van zijn vader en gaat op weg om de wereld te veroveren, waarbij hij plezier beleeft aan feesten en vechten. Als hij ouder wordt, vestigt hij zich op het land van zijn vader en beseft hij dat er meer in het leven is dan strijd alleen. Hij vindt voldoening bij zijn vrienden en verwanten, die hij zal beschermen... met zijn leven!

Met nog twee maanden te gaan tot de release van ‘Wederkeer’ maken we ons op voor de liveshows. We hebben nog drie releaseshows aan het releaseweekend toegevoegd en verschillende festivals bevestigd. Doe mee, want de Pagan Metal Brotherhood is wordt alsmaar sterker”

Heidevolk Wederkeer cover

Het album is opgenomen bij Sandlane Recording Facilities, gemixt door Joost van den Broek en gemasterd door Darius van Helfteren. ‘Wederkeer’ bewijst eens te meer dat HEIDEVOLK perfect weet om trotse hymnes en directe, in-your-face metalliedjes te componeren en uit te brengen. De toevoeging van brede koren, diverse volksmuzikanten, op zang, violen, cello, bukkehorns en meer traditionele middeleeuwse instrumenten maken van ‘Wederkeer’ niet alleen een bombastische folk en pagan metalplaat op zijn fraaist. Het is eveneens een glorieuze terugkeer van HEIDEVOLK.

'Wederkeer' bestellen kan HIER.