... / Story's / Actueel / Symfonische metalveteranen DELAIN presenteren nieuwe zangeres en brengen angstaanjagend mooie nieuwe single uit
Actueel

Symfonische metalveteranen DELAIN presenteren nieuwe zangeres en brengen angstaanjagend mooie nieuwe single uit

Het wachten is eindelijk voorbij! DELAIN, het geesteskind van toetsenist, oprichter en belangrijkste songwriter Martijn Westerholt, keert met volle kracht terug en presenteert zichzelf met een nieuwe line-up waarvan de geweldige Diana Leah als hun volgende zangeres deel uitmaakt!

Delain - Foto: Andrea Falaschi

Foto: Andrea Falaschi

Haar krachtige, hartverscheurende stem past perfect bij de stijl van de band en voegt een nieuwe kracht toe aan het groepsgeluid. De originele gitarist Ronald Landa en de originele drummer Sander Zoer komen weer bij de band en versterken zo de continuïteit, terwijl nieuwe leden Diana en bassist Ludovico Cioffi de expressieve evolutie belichamen. De miljoenen streaming toonaangevende symfonische metal-outfit gaat hun volgende tijdperk in en creëert de perfecte symbiose van geteste sterke punten en nieuwe invloeden.

Delain The Quest And The Curse cover

De nieuwe single van DELAIN ‘The Quest and the Curse’ geeft hier op indrukwekkende wijze invulling aan. Bombastische riffs, weelderige orkestraties, elementen uit filmmuziek, metal, pop, elektro en nog veel meer markeren een samensmelting van oud en nieuw en bouwen het volgende hoofdstuk van de geschiedenis van de band op.

Zoals Martijn Westerholt stelt: "De toekomst van DELAIN ziet er rooskleurig uit!"