... / Story's / Actueel / THE DEAD DAISIES brengen vandaag ‘Rise Up (Live From Daisyland)’ uit
Actueel

THE DEAD DAISIES brengen vandaag ‘Rise Up (Live From Daisyland)’ uit

Na een onderbreking van twee en een half jaar ging het THE DEAD DAISIES voor de wind in 2021. Gevoed door een gevoel van avontuur en opwinding om eindelijk terug hun gitaren te kunnen omgorden, nam de band de podia in met nummers van hun ‘Holy Ground’-album.

The Dead Daisies Logo

De ‘Like No Other’ Tour dwars door de VS en Engeland/Wales leverde zesentwintig shows op met een enthousiast publiek dat zowel de nieuwe nummers als de klassiekers kreeg voorgeschoteld.

Tijdens een welverdiende onderbreking begon de taak om een ​​paar van de beste nummers te selecteren en na het beluisteren van enkele van de opnames vielen vier versies van Daisies' favorieten op.

‘Rise Up’, 'Bustle And Flow’, 'Long Way To Go’ en een uitgebreide, vurige versie van de Deep Purple-klassieker ‘Burn’ geven je bijna het gevoel dat je erbij was … 

De nummers zijn opgenomen en geproduceerd door geluidstechnicus Tommy Dimitroff in het bekende Rock City in Nottingham. ‘De jongens speelden voor een stormachtig publiek dat de hele nacht niet stopte met rocken, wat op zijn beurt de band opstookte. De resultaten zijn gewoonweg verbluffend’, aldus Tommy.

Stream ‘Rise Up (Live From Daisyland)’ op je favoriete digitale platforms.

The Dead Daisies RISE UP (LIVE FROM DAISYLAND)

‘Hallo vrienden, bekijk deze live-opname van ‘Rise Up’ van onze UK-tour afgelopen herfst. Het was een geweldige avond en we houden van het VK’ – Doug Aldrich