... / Story's / Actueel / THERION tekent wereldwijd contract met Napalm Records
Actueel

Updated 28/04/2023

Actueel

THERION tekent wereldwijd contract met Napalm Records

Napalm Records kondigt met trots de ondertekening aan van de Zweedse symfonische metalpioniers THERION. Nieuw album komt later dit jaar uit.

Therion - Foto: Mina Karadzic

Foto: Mina Karadzic

Na de release van gelimiteerde heruitgaven op vinyl van de veelgeprezen klassieke albums ‘Secrets Of The Runes’, ‘Lemuria’, ‘Sirius B’ en ‘Gothic Kabbalah’ van de band in de herfst van 2022, bundelt THERION nu de krachten met Napalm Records voor de release van hun nieuwe volledige album later dit jaar. Houd ons in de gaten voor meer informatie over het aankomende album!

THERION verklaart: "Na bijna dertig jaar onderdak te hebben gevonden bij Nuclear Blast Records en het feit dat ons contract daar afliep, voelde het aan dat de tijd rijp was om iets nieuws te proberen. Napalm Records is een van de grootste en beste metallabels die er zijn en ze hebben interesse getoond in THERION voor vele jaren, dus toen het tijd werd om rond te kijken naar een nieuw label, voelde het als vanzelfsprekend aan om met hen te onderhandelen. We kwamen tot overeenstemming en nu zijn we verheugd om met hen te gaan werken en hebben er alle vertrouwen in dat we samen met hen de release van het derde en laatste album van onze Leviathan-trilogie later dit jaar tot een goed einde gaan brengen en samen het muzikale verhaal van THERION verder kunnen zetten.”

Bestel HIER de heruitgaven van ‘Secrets Of The Runes’, ‘Lemuria’, ‘Sirius B’ en ‘Gothic Kabbalah’.