... / Story's / Actueel / Vader Max en zoon Richie CAVALERA samen aan de slag op nieuwe single van INCITE
Actueel

Vader Max en zoon Richie CAVALERA samen aan de slag op nieuwe single van INCITE

De releasedatum van hun nieuwe en ondertussen al vijfde studioalbum ‘Wake Up Dead’ werd uitgesteld tot 8 april 2022, maar dat belet de thrashers van INCITE niet om nog een voorgerecht van de plaat te delen met 'War Soup'. Het groovy nieuwe nummer is het eerste INCITE-nummer ooit met de zang van zowel Richie als Max Cavalera - een historische bijeenkomst van heavy metal-generaties - en gaat over de moed om pestkoppen het hoofd te bieden.

Incite 1920X1280px

Richie Cavalera: “'War Soup" is een van de meest kickass-nummers die we ooit hebben gemaakt! Het is brutaal, het is groovy, én er is Max Cavalera die ons bijstaat op zang. Het nummer gaat over opstaan ​​tegen pestkoppen, niet rondgeduwd worden, spreken en terugvechten. Ik ben altijd stil, verlegen en te aardig geweest en mensen hebben daar misbruik van gemaakt, dus nu gebruik ik mijn stem, mijn kracht, om niet bang te zijn.”

Incite Wake Up Dead Scaled

De band uit Arizona bracht eerder al de single / video ‘Deadbeat’ uit in aanloop naar het full album ‘Wake Up Dead’ dat op 8 april 2022 verschijnt als digipak CD, LP (zwart) en een gelimiteerde LP (purper en zwart gemarmerd). De plaat zal ook digitaal beschikbaar zijn.

Vooraf bestellen kan HIER.