... / Story's / Actueel / VISIONS OF ATLANTIS brengt op 13 mei 2022 met ‘Pirates’ een nieuw album uit
Actueel

VISIONS OF ATLANTIS brengt op 13 mei 2022 met ‘Pirates’ een nieuw album uit

VISIONS OF ATLANTIS zal op 13 mei 2022 hun nieuwe studioalbum ‘Pirates’ uitbrengen via Napalm Records. Met hun laatste langspelers hebben de 'zieners' bewezen dat ze aan de top van de scene staan. Nu zet de band koers op een avontuurlijke nieuwe reis met het nieuwe album ‘Pirates’.

Visions Of Atlantis - Foto: Stefan Heilemann

Foto: Stefan Heilemann

From the Deep & the Dark...Pirates arise!

Samen met de albumaankondiging presenteert de band de eerste single van het nieuwe album. Met ‘Legion Of The Seas’ toont VISIONS OF ATLANTIS zich op een andere, nooit eerder vertoonde manier. Het nummer is heftig, wild en staat symbool voor vrijheid. Michele groeit in zijn positie als tweede frontman, terwijl Clémentine alles van energieke hoge noten tot emotionele fluisteringen op een perfecte manier laat horen - culminerend in een aangrijpend duet. Beide stemmen klinken nu volwassener dan ooit!

De officiële videoclip, geproduceerd door Lichterwald Produktion, tilt de video's van VISIONS OF ATLANTIS naar een nieuw niveau. Het is een filmische muziekvideo, die de acteervaardigheden van alle bandleden benadrukt.

Born To Be Free – We’re The Legion Of The Seas!

Visions Of Atlantis Pirates

VISIONS OF ATLANTIS stelt: "‘Legion of The Seas’ is een statement-nummer dat de mentaliteit belichaamt die we door de hele plaat heen dragen. Waar we ook voor staan, we blijven de baas over onszelf en ons leven. We zijn verheugd de luisteraars te verwelkomen aan boord van dit nieuwe tijdperk van VISIONS OF ATLANTIS met deze krachtige video, voor een van de meest heftige nummers van de plaat. Acteerscènes ontmoeten een vurig bandoptreden, allemaal op een zeer filmische manier in beeld gebracht. Het schetst ons universum perfect weer."

Visions Of Atlantis Pirates Deluxe Wooden Box

‘Pirates’ zal beschikbaar zijn in de volgende formaten:

Houten luxe Box (inclusief digisleeve, vlag, heupfles, gesigneerde handtekeningenkaart) – strikt beperkt tot 300 exemplaren

Canvas (100x50cm) + cd digisleeve – strikt beperkt tot 100 exemplaren

2-LP uitklaphoes GLOW IN THE DARK – strikt beperkt tot 300 exemplaren

2-LP uitklaphoes Zwart

cd digisleeve

Digitaal album

Een exemplaar bestellen kan HIER.