... / Story's / Concerten / Win tickets voor de show van CULT OF LUNA in AB, Brussel
Concerten

Updated 06/02/2023

Concerten

Win tickets voor de show van CULT OF LUNA in AB, Brussel

Op dinsdag 21 maart komt de Zweeds band CULT OF LUNA naar de Brusselse AB en voor die show hebben wij van het management vier tickets gekregen om weg te geven. Een buitenkans, want de verkoop loopt uitstekend en de kans is groot dat het concert – met ook RUSSIAN CIRCLES op de affiche – binnenkort uitverkocht is.

Cult Of Luna

Al meer dan 20 jaar staat CULT OF LUNA aan de top van het post-metal-genre. Hun brutale, maar toch emotionele sound beïnvloedde al tal van grote namen uit de scene. Recent verscheen hun negende album ‘The Long Road North’ en dat komen ze op 21 maart graag voorstellen in onze hoofdstad. Meteen een voorproefje van hun optreden komende zomer op het ALCATRAZ festival in Kortrijk. Het instrumentale trio RUSSIAN CIRCLES vormt dan weer de perfecte co-headliner voor deze avond. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt de avond ook nog eens geopend door de jonge wolven van SVALBARD.

Zin om ook van de partij te zijn en één van de gratis tickets te winnen? Stuur dan voor vrijdagavond 10 februari 2023 het antwoord op onderstaande vraag naar info@rock-tribune.com:

“Op welke dag en op welk podium speelt CULT OF LUNA dit jaar op Alcatraz?"

De winnaars worden begin volgende week persoonlijk verwittigd.