... / Story's / Festivals / DRIE NIEUWE BEVESTIGINGEN VOOR ALCATRAZ 2023!
Festivals

Updated 14/12/2022

Festivals

DRIE NIEUWE BEVESTIGINGEN VOOR ALCATRAZ 2023!

Het is 14 december en de winterzonnewende, de kortste dag van het kalenderjaar, is nog maar een week verwijderd. Het perfecte moment om nog eens drie namen te droppen voor Alcatraz 2023. “We hebben een trio wiens post-metal-, doom-, blackgaze- en sludge-neigingen uitstekend passen in deze donkere dagen”, luidt het bij de organisatie.

We hebben er lang moeten op wachten, maar ALCATRAZ heeft eindelijk post metal-meesters CULT OF LUNA kunnen strikken voor hun eerste optreden op het festival in Kortrijk. De Zweden behoren tot de absolute top van het genre. Hun sfeervolle, langgerekte en dynamische composities steken boordevol emotie en overweldigen de luisteraar altijd.

Het is geen verrassing dat PSYCHONAUT terug is na het uitstekende optreden van vorig jaar, want onze landgenoten hebben recent een enorme klap uitgedeeld met de release van hun nieuwste plaat 'Violate Consensus Reality'.

Ook SVALBARD is ook geen doorsnee band. Het in Bristol, UK gevestigde viertal versmelt punk, shoegaze en verschillende andere genres uit het brede muzikale spectrum tot een sonisch aangenaam en sfeervol eindresultaat.

Info en tickets vind je HIER

Alcatraz New Bands 10Dec (1)