... / Story's / Concerten / Win tickets voor het concert van AIRBOURNE in Koninklijk Circus
Concerten

Updated 07/12/2022

Concerten

Win tickets voor het concert van AIRBOURNE in Koninklijk Circus

Op vrijdag 16 december 2022 komen de Australische rockers van AIRBOURNE naar het Koninklijk Circus in Brussel. Ook de Zweden van BLUES PILLS zijn die avond present als special guests. Rock Tribune heeft van organisator Live Nation vier tickets gekregen om weg te geven. Waag meteen uw kans!

9032604

Als directe afstammelingen van AC/DC distilleert AIRBOURNE krachtige hardrock, geïnspireerd door tal van andere iconen van het genre, zoals Motörhead, Judas Priest en Thin Lizzy. De band is het geesteskind van de broers Joel en Ryan O'Keeffe die in 2007 ruilen hun geboorteland inruilden voor de VS waar hun debuutalbum ‘Runnin' Wild’ opnamen. In 2010 braken ze met hun tweede album ‘No Guts, No Glory’ door in Europa en pakten ze dankzij een memorabele show GMM het Belgische publiek volledig in. Vandaag is AIRBOURNE na een succesvolle tour in de VS terug in België om hun vijfde album ‘Boneshaker’ live voor te stellen.

Blues Pills 2 53

Vooraleer Joel zijn gekke capriolen op het publiek loslaat, kunnen we genieten van de Zweedse hardrock/buesband BLUES PILLS. Onder aanvoering van zangeres Elin Larsson brachten ze tot nu toe drie studioalbums, twee EP’s, enkele liveplaten en diverse singles uit. Zij komen in Koninklijk Circus hun recentste langspeler ‘Holy Moly!’ voorstellen en getuige de optredens die we al eerder van de band zagen - eerder dit jaar onder meer op Graspop - belooft ook dit een spetterende concert te worden.

Win tickets!

En daar kun jij gratis bij zijn! Stuur het antwoord op de onderstaande vraag voor vrijdagavond 9 december 20.00 u naar info@rock-tribune.com:

Welke bekende rockartiest speelde in 2007 een gastrol in de videoclip van de eerste Airbourne-single ‘Runnin’ Wild’?  

Meer info en tickets vind je HIER