... / Story's / Concerten / Win tickets voor het concert van HABITANTS in De Cacaofabriek
Concerten

Updated 21/05/2024

Concerten

Win tickets voor het concert van HABITANTS in De Cacaofabriek

Op vrijdag 24 mei stellen HABITANTS hun nieuwe album ‘Alma’ voor in de popzaal van De Cacaofabriek in Helmond. En bij dat concert kan jij gratis bij aanwezig zijn! Rock Tribune mag immers 2 x 2 tickets weggeven voor deze releaseshow!

HABITANTS - opgericht door The Gathering-gitarist René Rutten - laat een mix van alternatieve rock, trip rock en dark wave horen. De band laat je ronddwalen in vervreemde werelden, kwetsbaar en krachtig. Met grootse en melancholische atmosferische melodieën, de prachtige etherische stem van zangeres Anne van den Hoogen (Rosemary & Garlic) en betoverende, breed uitwaaierende reverb-gitaren.

Met het debuutalbum 'One Self' (2018) zette HABITANTS zichzelf op de kaart als een opkomende kracht in de alternatieve muziekscene. De plaat kreeg wereldwijd lovende reacties. Onlangs pakte de band nog uit met een puik concert op Roadburn en nu is er dan (eindelijk) de nieuwe plaat 'Alma'.

Meer info: http://habitantsmusic.com/

HBTNTS Hugo Thomassen 2

HABITANTS - Foto: Hugo Thomassen

WIN TICKETS

Rock Tribune heeft, met dank aan HABITANTS, 2 x 2 tickets ‘te geef’. Wil jij kans maken? Stuur dan een mail naar info@rock-tribune.com met in het onderwerp ‘Habitants’ en geef daarbij antwoord op de vraag: ‘Wie is de producer van het nieuwe album ‘Alma’?

Het antwoord verwachten we tegen uiterlijk donderdag 23 mei 2024.

De winnaars worden persoonlijk door ons verwittigd. Over de wedstrijd wordt verder niet gecommuniceerd, noch schriftelijk, noch telefonisch, noch via e-mail.