... / Story's / Festivals / 34 nieuwe namen voor ALCATRAZ 2023!
Festivals

34 nieuwe namen voor ALCATRAZ 2023!

Een paar weken gelden maakte de organisatie van Alcatraz al een eerste reeks namen bekend. Vandaag komen er daar nog eens 34 bij, waaronder ook een aantal Belgische bands.

De vijftiende editie van ALCATRAZ vindt plaats op 11, 12 en 13 augustus 2023 op de festivalterreinen van de Lange Munte in Kortrijk. De organisatie is de afgelopen weken alweer druk in de weer geweest om een mooie affiche samen te stellen. Na de eerste reeks van 49 bands komen er nu opnieuw 34 bij.

2020 Alestorm Background Fullhd

ALESTORM

Toppers zijn deze keer onder meer de feestende piraten van ALESTORM, de legendarische death metallers van DISMEMBER én POSSESSED, het al niet minder legendarische PRONG en hardcore-legende CONVERGE. Ook GODFLESH, SEPULTURA, EXCITER, BURY TOMORROW en RUSSIAN CIRCLES denderen in augustus, naast een resem andere topacts, over de Kortrijkse velden.

Belgen op post

Brutus Eva Vlonk

BRUTUS - Foto Eva Vlonk

ALCATRAZ heeft altijd een boontje gehad voor bands uit eigen land. In 2023 verwelkomt het festival onder meer BRUTUS, STAKE, SERIAL BUTCHER, BRUTAL SPHINCTER, SCHIZOPHRENIA, MY DILIGENCE, IRON MASK en MANTAH.    

MEER INFO: www.alcatraz.be - TICKETS voor ALCATRAZ vind je HIER.

Stay tuned bij Rock Tribune voor nog meer namen, waaronder de drie headliners, die binnenkort worden bekendgemaakt.

AMF 23 2